Onze persoonlijke energie is een belangrijke graadmeter voor ons lichamelijk en geestelijk welzijn.

Onze gedachten(stroom), stress, energie van anderen, overtuigingen van onszelf en anderen, verwachtingen, angst en onzekerheid etc., hebben een ingrijpend effect op ons leven. Dit zijn we ons vaak niet bewust.

Effect op je energie
Het is van belang te voelen wat het effect op je energie is. Energie kun je voelen in je lichaam. Voelen is niet populair in onze cultuur. Ons denken neemt een belangrijkere plaats in. Toch ligt er veel informatie opgesloten in de energie in ons lichaam.

Conditie
Ons lichaam houden we in conditie door de afwisseling tussen actie en rust, in- en ontspanning, maar hoe zit dit met onze geest? Wat is de wisselwerking tussen lichaam en geest en hoe zorg je voor

Inzicht in je energie
In de workshops over thema’s op het vlak van persoonlijk energie-management maak je kennis met de verschillende aspecten van energie, je krijgt inzicht in hoe je je energie gebruikt en waar je ongemerkt energie verliest. Wat is jouw patroon en wat heeft dat voor invloed op je leven. 
Je leert hoe je hiermee om kunt gaan. Dit is niet moeilijk. Wel vraagt het de bereidheid om naast het rationele denken vanuit een ruimer perspectief te kijken naar wat waardevol voor je is.

Energiewerk heeft als basis een vorm van Mindfulness, maar gaat net iets verder en dieper in op het bewustworden en praktisch bruikbaar maken van intuitie.

Plezier
In een ontspannen en speelse sfeer ga je ervaren en ontdekken. Je hervindt je vitaliteit en plezier in je leven.

Agenda
Als je ge´nteresseerd bent, kijk dan voor data van geplande workshops onder agenda.

Workshops voor besloten groepen
Op aanvraag geef ik ook workshops voor besloten groepen en bedrijven (minimum 6 personen). Voor informatie kun je mij gerust bellen of mailen.